Uw brandhout, voordelig bezorgd in Waregem

Uw leverancier van brandhout in de omgeving van Waregem is Brandhout Despeghel. Wij hebben een ruime ervaring in het duurzaam leveren van brandhout aan particulieren en de groothandel. Wij beschikken over een bosperceel in de buurt van Waregem, waarop wij duurzame bosontginning plegen, met respect voor het milieu. De stammen voeren wij aan in lengtes van 13 meter en verdelen deze in onze eigen zagerij in blokken van diverse afmetingen. De grootte is afhankelijk van de omvang van de kachel en de wensen van de klant. Het brandhout wordt geleverd in standaard afmetingen van 35, 40 of 50 cm. Voor wat minder omvangrijke kachels bieden wij brandhout blokken van 28 cm. Uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren aan particulieren en de groothandel. U geeft de maat door en wij verzorgen het naar volle tevredenheid.

U kunt kiezen voor bezorging of na afspraak kunt u het brandhout ook bij ons afhalen. Bezorging is mogelijk in heel de Benelux. Ons brandhout is van uitstekende kwaliteit. Doordat wij drie houtsoorten combineren bent u verzekerd van een stabiel brandend houtvuur en een optimale warmteopbrengst. De combinatie van brandhout die Brandhout Despeghel aanbiedt, is eikenhout, wat traag brandt, beukenhout, wat juist vlot ontvlamt en essenhout, wat een sfeerverhogende blauwe vlam levert. Voor de levering van het brandhout beschikken wij over twee remorken, één met een capaciteit van 3 a 4 steren en voor grotere leveringen een remork van 9 a 10 steren (een stere staat gelijk aan 0,72 m3). Voor toepassing in speksteenkachels leveren wij populierenhout. Naast brandhout kunnen wij ook de levering van aanmaakhout verzorgen. Bij een bestelling in de ochtend wordt uw brandhout en/of aanmaakhout nog dezelfde dag afgeleverd.

Koken op kampvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Waregem

Ook verkopen wij boomschors. Boomschors is een goed alternatief voor chemische onkruidbestrijdingsmiddelen, welke vanaf 2016 niet meer vrij verkrijgbaar zijn in heel België. Door het aanbrengen van een laag boomschors op de bodem wordt onkruid onbereikbaar voor licht en verstikt.

Voordelige levering in Waregem

Brandhout Despeghel kan ook uw tuinontwerp in 3-D en tuinaanleg verzorgen in de regio Waregem.

Naast het verzorgen van een tuinontwerp hebben wij ook de vakkennis en de materialen voor de volgende werkzaamheden:

  • Het samenstellen van een degelijk beplantingsplan, waardoor u verzekerd bent van een aantrekkelijke tuin in alle seizoenen
  • Vijvers aanleggen
  • Het leggen van (sier)bestrating voor terrassen en opritten
  • Het kappen van bomen
  • Onderhouden van tuinen
  • De bouw van carports en tuinhuizen
  • Het aanleggen van erfafscheidingen, zoals schuttingen

Bent u op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor uw tuinwerkzaamheden in de regio Waregem, neemt u dan vandaag nog contact op met Brandhout Despeghel ons telefoonnummer is 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Hout kappen

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!