Uw brandhout, voordelig bezorgd in Sint-Martens-Latem

Zoekt u betaalbaar brandhout in de regio Sint-Martens-Latem? Brandhout Despeghel kan het verzorgen voor particulieren en de groothandel. Wij kunnen brandhout leveren in elk gewenst volume en in de gewenste afmetingen. Wij bezorgen brandhout in de gehele Benelux. U kunt er ook voor kiezen om uw brandhout zelf af te halen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Brandhout Despeghel Sint-Martens-Latem.

Brandhout Despeghel heeft de beschikking over een eigen bosperceel waar een verantwoorde bosontginning plaatsvindt. De bosontginning gebeurt op duurzame en milieubewuste wijze. In onze zagerij worden de stammen gezaagd tot blokken brandhout in verschillende maten. Wij zagen blokken van 28 cm voor wat kleinere kachels. Andere geleverde maten zijn 35, 40 en 50 cm, afhankelijk van de grootte van de kachel en de wensen van de klant. Ook afwijkende maten zijn bespreekbaar, neemt u hiervoor even contact met ons op. Populierenhout is zeer geschikt voor speksteenkachels, dit voeren wij ook in ons assortiment, evenals aanmaakhout.

Om een goede warmteopbrengst en een sfeervol haardvuur te bewerkstelligen hanteren wij een combinatie van drie verschillende houtsoorten. Deze hebben alledrie hun eigen eigenschappen. Eikenhout brandt langzaam, om de brandbaarheid te versterken wordt beukenhout toegevoegd, wat snel en grondig brandt. Essenhout geeft een blauwe vlam, wat een haardvuur een sfeervol effect geeft.

Koken op kampvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Sint-Martens-Latem

Als u het brandhout in de ochtend bestelt, wordt deze dezelfde dag nog op locatie geleverd. Voor de levering van uw bestelling hebben wij twee remorken. Voor kleinere leveringen gebruiken wij de remork met een capaciteit van 3 tot 4 steren. Grotere leveringen doen wij met een remork die 9 tot 10 steren kan vervoeren. Een stere staat voor 0,72 m3.

Voordelige levering in Sint-Martens-Latem

Ook voor levering van boomschors kunt u terecht bij Brandhout Despeghel. Aangezien per 2016 chemische bestrijdingsmiddelen niet meer vrij verkrijgbaar zullen zijn in heel België, vormt boomschors een goed alternatief voor onkruidbestrijding. In een ruime laag op de grond aangebracht zorgt boomschors er voor dat onkruid geen kans meer krijgt. Het onkruid is verstoken van licht en zal zich daardoor niet kunnen ontwikkelen.

Naast de levering van brandhout is Brandhout Despeghel ook in te schakelen voor hovenierstaken in de regio Sint-Martens-Latem. Wij kunnen onder andere het volgende voor u betekenen:

  • En tuinontwerp in 3-D, met direct duidelijk inzicht in het eindresultaat
  • Een deskundig ontworpen beplantingsplan
  • De aanleg van vijvers
  • Het verzorgen van de (sier)bestrating voor terrassen en opritten
  • Verwijderen van bomen
  • Totaalonderhoud van tuinen
  • Carports en tuinhuizen
  • Het plaatsen van schuttingen

Bent u op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor uw tuinwerkzaamheden in de regio Sint-Martens-Latem, neemt u dan vandaag nog contact op met Brandhout Despeghel ons telefoonnummer is 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Hout kappen

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!