Betaalbaar brandhout Roeselare

Gratis levering!

Uw brandhout, kosteloos bezorgd in Roeselare

Bent u op zoek naar betaalbaar brandhout in de regio rond Roeselare? Dan maakt u een goede keus met Brandhout Despeghel. Het brandhout kunnen wij leveren in de gewenste hoeveelheid en in de gewenste maten. Binnen de 40 km vanaf Oeselgem bezorgen wij uw brandhout zonder kosten. Levering is mogelijk in heel de Benelux.

Het door ons geleverde brandhout bestaat uit drie houtsoorten, te weten eiken, beuken en essen. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen, waardoor een regelmatig brandend haardvuur wordt bereikt en tevens een bijzondere sfeer ontstaat door de blauwe vlam van het essenhout. Wij leveren brandhout aan particulieren en de groothandel. Het brandhout is van uitstekende kwaliteit en kan nat, halfdroog of droog geleverd worden. U kunt er ook voor kiezen om na een afspraak vooraf uw brandhout zelf af te halen.

Het door ons geleverde brandhout is afkomstig uit ons eigen bosperceel in de buurt van Roeselare. De ontginning gebeurt op milieubewuste en duurzame wijze. In onze eigen zagerij verzagen wij de boomstammen tot blokken brandhout in diverse afmetingen. Voor wat kleinere haarden hebben wij blokken van 28 cm. Maar ook leveren wij houtblokken van 35, 40 en 50 cm. Afwijkende maten zijn ook altijd bespreekbaar bij Brandhout Despeghel. Populierenhout heeft als eigenschap dat het snel brandt en is daarom zeer geschikt voor speksteenkachels. Ook leveren wij aanmaakhout.

Uw levering van brandhout gebeurt snel. Als u 's ochtends uw bestelling plaatst wordt deze nog dezelfde dag afgeleverd. Voor de levering van uw brandhout vanuit Roeselare hebben wij de beschikking over twee remorken. De één heeft een capaciteit van 3 a 4 steren brandhout. De grotere uitvoering voor 9 a 10 steren. Een stere is 0,72 m3.

Beste koop in brandhout

Boomschors is uitermate geschikt om onkruidgroei te voorkomen. Door het aanbrengen van een ruime laag boomschors op de grond kan het licht het onkruid niet meer bereiken en verstikt het onkruid. Daarbij zijn vanaf 2016 chemische onkruidbestrijdingsmiddelen niet meer verkrijgbaar in heel België.

Brandhout Despeghel verricht ook hovenierswerkzaamheden in de regio Roeselare. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • 3-D tuinontwerpen
  • Een deskundig samengesteld beplantingsplan
  • Aanleg van waterpartijen
  • Leggen (sier)bestrating, voor onder andere terrassen en opritten
  • Rooien van beplanting en bomen
  • Totaal onderhoud aan tuinen
  • De plaatsing van schuttingen, carports en tuinhuizen

Bent u op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor uw tuinwerkzaamheden in de regio Roeselare, neemt u dan vandaag nog contact op met Brandhout Despeghel ons telefoonnummer is 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!