Uw brandhout, voordelig bezorgd in Oeselgem

Als u op zoek bent naar brandhout in de regio rond Oeselgem, dan bent u bij Brandhout Despeghel als particulier aan het goede adres. Ook leveren wij hetzelfde kwaliteits brandhout aan de groothandel. Het brandhout is verkrijgbaar in de gevraagde hoeveelheden en kan in verschillende maten geleverd worden. Het brandhout kan op locatie afgeleverd worden in de hele Benelux. Ook bestaat de mogelijkheid om zelf uw brandhout af te halen in Oeselgem, maakt u hiervoor vooraf wel even een afspraak.

Het door Brandhout Despeghel geleverde brandhout is afkomstig van ons eigen bosperceel. Hier zorgen wij voor een duurzame bosontginning. In onze eigen zagerij worden de stammen van 13 meter in de gewenste maat blokken gezaagd. De standaardmaten zijn 35, 40 en 50 cm. Voor kleinere kachels leveren wij blokken brandhout van 28 cm. Heeft u afwijkende wensen? Geen probleem laat het ons weten en wij informeren u over de vele mogelijkheden. In ons assortiment voeren wij ook populierenhout, zeer geschikt voor speksteenkachels. Ook aanmaakhout kunt u bij ons bestellen.

Het door Brandhout Despeghel vanuit Oeselgem geleverde brandhout is van uitstekende kwaliteit. Een goede warmteopbrengst en een sfeervolle uitstraling wordt bereikt door de combinatie van 3 verschillende houtsoorten. Het langzaam brandende eikenhout wordt gecombineerd met snel brandend beukenhout en hieraan wordt essenhout toegevoegd, wat zorgt voor een blauwe gloed en daarmee sfeer toevoegt aan uw haardvuur.

Koken op kampvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Oeselgem

Uw bestelling wordt op het afgesproken tijdstip bij u afgeleverd. 's ochtends besteld wordt het brandhout dezelfde dag nog bezorgd. Hiervoor hebben wij de beschikking over twee remorken. Voor kleinere ladingen hebben wij een remork, geschikt voor 3 a 4 steren. Grotere bestellingen vervoeren wij met een remork met een capaciteit van 9 tot 10 steren. Een stere staat voor 0,72 m3.

Voordelige levering in Oeselgem

Brandhout Despeghel levert ook boomschors. Dit is een zeer geschikt materiaal om onkruidvorming tegen te gaan. In een ruime laag aangebracht op de ondergrond neemt dit al het licht weg, wat er voor zorgt dat het onkruid verstikt en weg blijft. Dit is een goed alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen, die overigens vanaf 2016 niet meer vrij verkrijgbaar worden in België.

Ook kan Brandhout Despeghel allerlei hovenierswerkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt ons onder andere inschakelen voor de volgende zaken:

  • En 3-D tuinontwerp, waardoor het resultaat visueel gemaakt kan worden
  • Een goed doordacht beplantingsplan
  • Het aanleggen van waterpartijen en vijvers
  • Het leggen van (sier)bestrating (terrassen en opritten)
  • Rooien van bomen
  • Het plaatsen van carports en tuinhuizen
  • Het plaatsen van schuttingen en andere erfafscheidingen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Hout kappen

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!