Uw brandhout, voordelig bezorgd in Kortrijk

Bent u op zoek naar brandhout in de regio Kortrijk? Zoekt u dan niet verder. Brandhout Despeghel kan dit leveren in elke gewenste hoeveelheid en alle afmetingen. Daarnaast verzorgen wij de levering van brandhout aan de groothandel. Brandhout kan in heel Benelux worden geleverd. Na een voorafgaande afspraak kunt u desgewenst uw brandhout ook zelf af komen halen bij Brandhout Despeghel.

Om een optimale warmteopbrengst en een sfeervol brandend haardvuur te bereiken combineren wij drie verschillende houtsoorten voor ons brandhout. Eikenhout heeft als specifieke eigenschap dat het langzaam brandt, daarom voegen wij beukenhout toe, wat een snelle ontbranding heeft. Om de vlam een speciaal effect te geven wordt essenhout toegevoegd, dit geeft een blauwe vlam. De blokken brandhout worden in onze eigen werkplaats gezaagd in maten van 35, 40 of 50 cm. Voor kleine kachels zijn ook blokken verkrijgbaar van 28 cm. Mocht u afwijkende maten wensen dan is dat bespreekbaar, neemt u hiervoor contact met ons op.

Het brandhout is afkomstig van ons eigen bosperceel. Waarbij wij milieubewust te werk gaan. De bosontginning gebeurt door onszelf en geschiedt op duurzame wijze. Voor speksteenkachels leveren wij populierenhout en voor het aanmaken van de kachel kunt u bij ons ook aanmaakhout bestellen.

Koken op kampvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Kortrijk

Om de bestelling bij u op locatie af te leveren hebben wij de beschikking over twee remorken. Kleinere leveranties doen wij met een remork met een capaciteit van 3 tot 4 steren. Grotere hoeveelheden vervoeren wij met een remork voor 9 tot 10 steren. Een stere is gelijk aan 0,72 m3. In de ochtend besteld verzorgen wij de aflevering nog dezelfde dag.

Voordelige levering in Kortrijk

Voorts leveren wij boomschors. Zeer geschikt als onkruidbestrijdingsmiddel. Met ingang van 2016 zijn chemische onkruidbestrijdingsmiddelen niet meer vrij verkrijgbaar in heel België. Dan is boomschors een goed en milieuvriendelijk alternatief. Aangebracht op de grond ontneemt boomschors het onkruid al het licht, waardoor dit afsterft.

Ook kan Brandhout Despeghel u van dienst zijn met allerlei hovenierswerkzaamheden. U kunt een beroep op ons doen in de regio Kortrijk voor onder andere de volgende zaken:

  • En 3-D tuinontwerp, waardoor het eindresultaat meteen visueel wordt
  • Een uitgebalanceerd beplantingsplan
  • De aanleg van waterpartijen en vijvers
  • Het aanleggen van (sier)bestratingen (terrassen en opritten)
  • Het rooien van bomen
  • Totaalonderhoud van tuinen
  • De plaatsing van carports en tuinhuizen
  • Het plaatsen van schuttingen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Brandend kampvuur

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!