Betaalbaar brandhout Tielt

Gratis levering!

Brandhout in Tielt

Het brandhout wat Brandhout Despeghel levert in Tielt heeft een gunstige prijsstelling

In Tielt is Brandhout Despeghel uw vakkundige leverancier van brandhout. Wij leveren brandhout aan particuliere klanten en aan de groothandel. Elke gevraagde hoeveelheid en in elke maatvoering kunnen wij leveren. Bezorging is mogelijk in de gehele Benelux en in de regio Tielt is de bezorging gratis. Ook bestaat de mogelijkheid om zelf uw brandhout te komen afhalen. Maakt u hiervoor wel even een afspraak vooraf, zodat u niet voor een gesloten poort komt te staan.

Om het optimale resultaat te bereiken worden drie soorten brandhout samengevoegd. Elke houtsoort heeft zijn specifieke kenmerken. Eikenhout ontbrandt traag, door het toevoegen van beukenhout, wat een snelle ontbranding heeft, brandt het vuur gelijkmatig. Om extra sfeer te creëren in uw woning wordt essenhout toegevoegd, dit geeft een blauwe vlam, wat heel sfeervol is. Door het combineren van de drie houtsoorten bent u verzekerd van de correcte warmteopbrengst.

Brandhout Despeghel is eigenaar van een bosperceel in de buurt van Tielt. Wij kunnen hierdoor een duurzame ontginning van het bos realiseren. Hiermee leveren wij een wezenlijke bijdrage aan het milieu. Het brandhout kan worden vervoerd naar de plaats van bestemming met gebruik van twee remorken, de kleinste heeft een capaciteit voor 3 tot 4 steren en de grote heeft een capaciteit van 9 tot 10 steren. Een stere is 0,72 m3.

In onze eigen zagerij zagen wij de boomstammen op maat, de standaard afmetingen van ons brandhout zijn 35, 40, of 50 cm, ook bieden wij kleinere afmetingen van 28 cm, die geschikt zijn voor kleinere haarden en kachels. Wilt u het brandhout in afwijkende afmetingen bestellen, dan is dat ook geen probleem! De klant is bij ons nog altijd koning. Voor speksteenkachels leveren wij populierenhout. Ook kunnen wij aanmaakhout leveren. Als u in de ochtend bestelt, dan zorgen wij dat uw bestelling nog dezelfde dag wordt afgeleverd.

In 2016 geldt in heel België nieuwe wetgeving, waardoor chemische onkruidbestrijdingsmiddelen niet meer vrij verkrijgbaar zijn. Een prima alternatief om onkruid te weren is het aanbrengen van een dikke laag boomschors op de grond. Het onkruid wordt hierdoor onbereikbaar voor licht en verstikt.