Uw brandhout, voordelig bezorgd in Hooglede

Bent u op zoek naar brandhout in de regio rond Hooglede en wilt u zich verzekeren van een goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs? Dan is Brandhout Despeghel voor u de aangewezen partij. Brandhout Despeghel kan brandhout leveren aan particulieren en de groothandel in elke gewenste hoeveelheid en afmetingen. Brandhout kan uw woongenot vergroten, wat is er prettiger dan een brandend haardvuur?

Wij leveren het brandhout in een goede combinatie, waardoor een goede warmteopbrengst en een sfeervolle ambiance wordt bereikt. Door een combinatie van eikenhout, wat traag brandt en beukenhout wat vlot brandt, wordt een gestaag brandend vuur gerealiseerd. Hieraan wordt essenhout toegevoegd, wat een blauwe, sfeervolle vlam geeft.

Uw brandhout kan in de gehele Benelux bezorgd worden. Ook kunt u het brandhout zelf komen ophalen. Het is wel zaak dat u hiervoor tijdig een afspraak met ons maakt.

Op ons eigen bosperceel ontginnen wij het bos op duurzame wijze. Dit gebeurt op verantwoorde wijze met respect voor het milieu.. De verzamelde stammen worden in onze zagerij gezaagd tot blokken brandhout. De maten die wij hanteren zijn 28 cm voor wat kleinere kachels. Maar ook zagen wij de maten 35, 40 en 50 cm voor wat grotere haarden. Ook voor afwijkende afmetingen kunt u bij ons terecht. Wij leveren hierin maatwerk. Naast de genoemde houtsoorten leveren wij ook populierenhout. Door een snelle verbranding is deze houtsoort zeer geschikt voor speksteenkachels. Daarnaast kunt u bij ons ook aanmaakhout voor uw open haard verkrijgen.

Koken op kampvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Hooglede

Brandhout Despeghel zorgt voor een snelle levering van uw brandhout. Als u 's ochtends uw bestelling plaatst, dan wordt deze dezelfde dag nog op locatie bezorgd. Voor de levering van uw bestelling beschikken wij over een kleinere remork, met een capaciteit van 3 tot 4 steren brandhout. Daarnaast kunnen wij voor een omvangrijkere hoeveelheid gebruik maken van een remork met een capaciteit van 9 tot 10 steren. Een stere staat gelijk aan 0,72 m3.

Voordelige levering in Hooglede

Boomschors is een prima middel om onkruidgroei tegen te gaan. Als u een laag boomschors aanbrengt op de bodem dan wordt het onkruid onbereikbaar voor licht en sterft het af. Met ingang van 2016 zijn chemische onkruidbestrijdingsmiddelen niet meer verkrijgbaar in heel België. In dat verband bezien is boomschors een goed en milieuvriendelijk alternatief voor chemische bestrijding van onkruid.

Ook voor hovenierswerkzaamheden in de regio rond Hooglede kunt u Brandhout Despeghel inschakelen. Wij kunnen onder andere de volgende tuinwerkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het verzorgen van een 3-D tuinontwerp
  • Het verzorgen van een beplantingsplan
  • Het aanleggen van vijvers
  • De aanleg van (sier)bestrating, onder andere terrassen en opritten
  • Het rooien van bomen
  • Het volledig onderhoud van tuinen
  • Plaatsen van schuttingen, carports en tuinhuizen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Brandend kampvuur

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!