Uw brandhout, voordelig bezorgd in Gent

Wilt u brandhout kopen in de regio Gent? Dan bent u aan het juiste adres bij Brandhout Despeghel. Brandhout wordt door ons aangeboden in alle gewenste maten en aantallen. Levering is mogelijk in de hele Benelux. Wat is er aangenamer dan een heerlijk brandend haardvuur? Om een goed effect te bereiken combineert Brandhout Despeghel drie soorten brandhout, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. De volgende houtsoorten worden gemengd:

  • Eikenhout, dit heeft een trage verbranding
  • Beukenhout, dit brandt goed en heft de traagheid hierin van eiken op
  • Essenhout brengt sfeer aan een haardvuur door een sfeervolle blauwe vlam

Door de combinatie van deze drie houtsoorten wordt een stabiel en gezellig brandend haardvuur bereikt met een goede warmteopbrengst. Het brandhout wat Brandhout Despeghel levert vertoont een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Brandhout Despeghel beschikt over een eigen bosperceel in de buurt van Gent, waarop wij zelf de milieubewuste en duurzame bosontginning verzorgen. Wij kunnen het brandhout onder de eerder genoemde voorwaarden leveren met een remork voor 3 tot 4 steren. Ook hebben wij de beschikking over een remork met een capaciteit voor 9 tot 10 steren. (Een stere is 0,72 m3). Het brandhout wordt naast aan particulieren vanuit Gent ook geleverd aan de groothandel. Na voorafgaande afspraak kan het brandhout ook desgewenst worden opgehaald bij Brandhout Despeghel.

Koken op kampvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Gent

Het brandhout kan in alle gewenste afmetingen geleverd worden. De meest gebruikelijke maten zijn 35, 40 of 50 cm, maar afwijkende maten kunnen wij op verzoek ook leveren. Voor wat kleinere kachels bieden wij ook blokken haardhout van 28 cm. Voor speksteenkachels bevelen wij populierenhout aan. Ook aanmaakhout kan door ons geleverd worden. Als u uw brandhout 's ochtends bestelt wordt deze vaak dezelfde dag nog bezorgd.

Voordelige levering in Gent

In ons assortiment voeren wij ook boomschors. Met ingang van 2016 zijn chemische onkruidbestrijdingsmiddelen niet meer vrij te verkrijgen in heel België. Om toch onkruid te weren in een tuin of groenvoorziening in de regio Gent is boomschors een goed alternatief. Door het aanbrengen van een ruime laag boomschors wordt onkruid verstoken van licht en verstikt.

Brandhout Despeghel kunt u ook inschakelen voor tuinontwerp in 3-D en tuinaanleg. Daarnaast verzorgen wij de volgende zaken desgewenst:

  • Beplantingsplannen
  • Vijveraanleg
  • Terrassen en opritten
  • Bomen vellen
  • Tuinonderhoud
  • Plaatsing van carports en tuinhuizen
  • De bouw van schuttingen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Brandend kampvuur

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!