Uw brandhout, voordelig bezorgd in Deinze

Vanuit Deinze in West Vlaanderen levert Brandhout Despeghel brandhout aan particulieren en de groothandel. Brandhout kan worden geleverd in alle gewenste maten en hoeveelheden. Bezorging van uw brandhout kan in de hele Benelux, na voorafgaande afspraak kunt u ook uw brandhout zelf komen ophalen.

Brandhout Deinze combineert drie soorten hout, ieder met hun eigen unieke eigenschappen. Eikenhout brandt traag, daarom voegen wij beukenhout toe. Dit brandt goed en snel, waardoor een gelijkmatig brandend haardvuur wordt bereikt. Voor extra sfeer in uw pand wordt Essenhout toegevoegd. Essenhout heeft een blauwe vlam, wat zorgt voor een bijzonder effect. De combinatie van drie soorten brandhout zorgt voor een juiste warmteopbrengst. Het door Brandhout Despeghel geleverde brandhout is gunstig geprijsd.

Brandhout Despeghel heeft de beschikking over een eigen bosperceel in de omgeving van Deinze. Hierop wordt duurzame bosontginning door onszelf gedaan. Hierdoor wordt een bijdrage geleverd aan een beter milieu. Voor de bezorging van uw brandhout beschikken wij over een remork met een capaciteit van 3 tot 4 steren. Voor grotere hoeveelheden hebben wij een remork, geschikt voor 9 tot 10 steren. Een stere staat gelijk aan 0,72 m3.

Warm Haardvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Deinze

Uw brandhout wordt door ons op maat gezaagd. Standaard maten zijn 35, 40 of 50 cm, maar ook kunnen wij voor kleinere kachels blokken brandhout van 28 cm voor u zagen. Heeft u afwijkende wensen voor de maten van uw brandhout? Geef het aan ons door en wij verzorgen het voor u. Populierenhout is zeer geschikt voor speksteenkachels, hiervan hebben wij ook een ruime voorraad. Naast brandhout kan Brandhout Despeghel ook aanmaakhout leveren. 's ochtend besteld betekent dezelfde dag nog aflevering van uw bestelling.

Voordelige levering in Deinze

Ook leveren wij boomschors. Vanwege een nieuwe regelgeving in heel België is vanaf 2016 geen chemisch onkruidbestrijdingsmiddel meer vrij verkrijgbaar. Een uitstekend alternatief is een voldoende dikke laag boomschors aanbrengen op de grond. Hierdoor blijft het onkruid verstoken van licht en verstikt.

Naast het leveren van brandhout en boomschors kan Brandhout Despeghel ook uw complete tuin ontwerpen en aanleggen. Aan de hand van een 3-D tuinontwerp realiseren wij de opzet van uw droomtuin in de regio rond Deinze.

Naast het tuinontwerp verzorgen wij ook graag voor u de volgende zaken:

  • Een zorgvuldig samengesteld beplantingsplan, waardoor uw tuin er in alle seizoenen fraai bijligt
  • De aanleg van vijvers
  • Het aanleggen van terrassen en opritten
  • Het rooien van bomen
  • Onderhoud van tuinen
  • Het plaatsen van carports en tuinhuizen
  • De aanleg van erfafscheidingen, zoals schuttingen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Brandend kampvuur

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!