Uw brandhout, voordelig bezorgd in Brugge

Betaalbaar brandhout in de regio Brugge wordt u aangeboden door Brandhout Despeghel. Wij leveren brandhout in alle gewenste afmetingen en hoeveelheden aan particulieren en de groothandel. De bosontginning verrichten wij op ons eigen bosperceel in de buurt van Brugge en doen dit op een duurzame wijze. De stammen worden in onze zagerij verwerkt tot blokken brandhout. De afmetingen zijn afhankelijk van de grootte van de kachel en de wensen van de klant. Standaardmaten zijn 35, 40 en 50 cm, maar uiteraard kunnen wij ook maatwerk leveren. Geeft u uw wensen aan ons door op telefoonnummer 0477800504 en wij verzorgen het voor u. Bent u de eigenaar van een wat kleinere kachel, dan zijn blokken brandhout van 28 cm beschikbaar.

Wij bezorgen brandhout in de hele Benelux.

Om een sfeervolle warmte te verzekeren combineren wij drie verschillende houtsoorten. Eikenhout heeft als eigenschap dat het traag ontbrandt, maar wel lang doorbrandt. Beukenhout ontbrandt snel en levert een constante warmte. Door de toevoeging van essenhout wordt sfeer gecreëerd, doordat deze een blauwe vlam ontwikkelt. Door deze combinatie van verschillende brandhout soorten wordt een sfeervol haardvuur met een bijzondere uitstraling bereikt.

Warm Haardvuur

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Beste koop! Brandhout in Brugge

Om het brandhout vanuit Brugge bij u op locatie af te leveren beschikken wij over twee remorken. Een kleinere voor het vervoer van 3 tot 4 steren en een grotere voor 9 tot 10 steren. Een stere staat gelijk aan 0,72 m3. Populierenhout is zeer geschikt voor speksteenkachels, deze kunnen wij ook leveren alsmede aanmaakhout. Als u uw bestelling in de ochtend plaatst wordt deze dezelfde dag nog bij u afgeleverd.

Voordelig geleverd in Brugge

In ons assortiment voeren wij ook boomschors, wat uitstekend geschikt is voor onkruidwering. Vanaf 2016 zijn chemische onkruidbestrijdingsmiddelen niet meer verkrijgbaar in België. Boomschors wat aangebracht wordt op de bodem zorgt ervoor dat het onkruid van licht wordt afgeschermd. Hierdoor verstikt het onkruid.

Naast het leveren van brandhout kan Brandhout Despeghel ook het 3-D tuinontwerp voor u verzorgen in de regio Brugge. Daarnaast kunnen wij desgewenst de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Het verzorgen van een beplantingsplan
  • Het graven en realiseren van vijvers
  • De aanleg van (sier)bestrating voor terrassen en opritten
  • Het verwijderen van bomen
  • Volledig onderhoud van uw tuin
  • Het bouwen van carports of tuinhuisjes
  • Het plaatsen van erfafscheidingen, bijvoorbeeld schuttingen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04, een e-mail sturen kan ook: frederiekdespeghel@hotmail.com. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Brandend kampvuur

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!