Onze Brandhout producten

Je kan ons brandhout op 3 verschillende manieren verkrijgen.
Een overzichtje ter informatie:

Prijzen van onze soorten brandhout

Soort Prijs per stere
Nat € 70,-
Droog € 85,-
Populier voor speksteenkachel € 60,- / gestapelde stere
Diverse soorten brandhout

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Levering in kisten? Dat is uiteraard geen probleem!

Levering in de hele Benelux

Brandhout Despeghel levert ook hout in kisten in de hele Benelux. In de kist, met een lengte en breedte van 1 meter en hoogte van 1.30 meter, bevinden zich 2 stere droog/nat hout. De kosten voor een kist droog hout bedraagt € 195,- per kist met een minimale afname van 2 kisten. Voor een kist nat hout rekent Brandhout Despeghel € 155,- per kist. Ook hier geldt de minimale afname van 2 kisten.

Brandhout Despeghel in West-Vlaanderen levert brandhout aan particulieren en de groothandel in heel Europa. Wij leiden u door het hele proces heen. Van een duurzame bosontginning, tot het zagen, klieven, stapelen en leveren van het brandhout. Heeft u naar aanleiding van de video nog vragen aan Brandhout Despeghel? Contacteert u ons dan vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 800504. Of stuur een e-mail naar: frederiekdespeghel@hotmail.com.

Levering in de hele Benelux

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!