Ons Product

Onze Brandhout producten:

Je kan ons brandhout op 3 verschillende manieren verkrijgen.
Een overzichtje ter informatie:

Prijzen van onze soorten brandhout: 

Soort Prijs per stere 
Nat € 70,-
Droog € 85,-
Populier voor speksteenkachel € 60,- / gestapelde stere

*Minimale afname is 3 steren. 3 steren droog hout = € 250,-. 6 steren droog hout = € 500,- en een gratis zak aanmaakhout ter waarde van 8 euro.

Levering in kisten? Geen probleem!

Brandhout Despeghel levert ook hout in kisten in de hele Benelux. In de kist, met een lengte en breedte van 1 meter en hoogte van 1.30 meter, bevinden zich 2 stere droog/nat hout. De kosten voor een kist droog hout bedraagt € 195,- per kist met een minimale afname van 2 kisten. Voor een kist nat hout rekent Brandhout Despeghel € 155,- per kist. Ook hier geldt de minimale afname van 2 kisten.


Brandhout Despeghel in West-Vlaanderen levert brandhout aan particulieren en de groothandel in heel Europa. Hiernaast vindt u een video film, waarin onze activiteiten worden uitgelegd. Hiermee kunnen wij u overtuigen van ons ambachtelijke vakmanschap. Wij leiden u door het hele proces heen. Van een duurzame bosontginning, tot het zagen, klieven, stapelen en leveren van het brandhout. Heeft u naar aanleiding van de video nog vragen aan Brandhout Despeghel? Contacteert u ons dan vandaag nog op telefoonnummer 0477-800504. Of stuur een e-mail naar: frederiekdespeghel@hotmail.com.

Bestel direct

Bel en bestel snel: