Leverancier van brandhout aan particulieren en de groothandel

Brandhout Despeghel is leverancier van brandhout aan particulieren en de groothandel. Ons brandhout kunnen wij leveren in heel België, Nederland en Luxemburg. Omdat wij een eigen bosperceel bezitten wat wij op duurzame wijze ontginnen respecteren wij het milieu. Besteld u in de ochtend dan wordt het vaak dezelfde dag nog bezorgd. U kunt er ook voor kiezen om na een voorafgaande afspraak het brandhout zelf op te halen.

De houtsoorten die wij combineren om een goed brandend haardvuur en een aangename warmte te bereiken zijn eikenhout, beukenhout en essenhout. Deze combineren een aantal unieke eigenschappen, waardoor een behaaglijke warmte en een sfeervolle gloed wordt bereikt. Het hout wat wij als brandhout leveren is van prima kwaliteit. Het kan geleverd worden als nat hout, half droog hout en droog hout. Onderstaand vindt u de bijbehorende prijzen per stere. Ook leveren wij populierenhout, wat geschikt is voor een speksteenkachel.

Tijdens alle werkzaamheden maken wij gebruik van de modernste apparatuur en gereedschappen. Door een efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij de klant een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Serviceverlening staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn pas content als u dat bent. Omdat alle activiteiten in eigen beheer worden uitgevoerd, heeft u altijd slechts één aanspreekpunt. Dit maakt een duidelijke communicatie mogelijk.

Knus bij openhaard

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Brandend haardvuur Brengt sfeer in uw woning!

De bezorging van uw brandhout door Brandhout Despeghel is altijd stipt en correct. Door onze flexibiliteit kunnen wij diverse afmetingen brandhout voor u verzorgen. De afmetingen zijn afhankelijk van uw wensen en de grootte van de kachel. Wij ontginnen, klieven en bezorgen het brandhout voor u en leveren maatwerk.

Levering in de hele Benelux

Een brandend haardvuur brengt sfeer in uw woning. Dan wilt u ook verzekerd zijn van de beste kwaliteit houtsoorten, zodat het genot niet bedorven wordt. Wij hanteren hierin voor onszelf strenge kwaliteitseisen. Het hout dat wij leveren als brandhout, draagt zorg voor een gelijkmatige verbranding. Uw woongenot is onze zorg! Wij kunnen de verschillende houtsoorten voor uw brandhout leveren tegen gunstige prijzen, alle prijzen zijn per stere (0,72 m3).

Soort Prijs per stere?
Nat € 70,-
Droog € 85,-
Populier voor speksteenkachel € 60,- / gestapelde stere

Naast brandhout kunnen wij ook boomschors leveren. Gezien veranderende wetgeving inzake de bestrijding van onkruid vanaf 2016, is boomschors een uitstekend alternatief. Het zorgt voor verstikking van het onkruid en door de vorming van humus verbetert het daarbij ook de grondsamenstelling.

Informeert u naar alle mogelijkheden die Brandhout Despeghel u biedt. U kunt ons contacteren op GSM nummer 0477 / 80 05 04. Of stuur een e-mail naar: frederiekdespeghel@hotmail.com.

Brandend haardvuur

Bent u op zoek
naar voordelig brandhout?

Zoekt u naar de beste koop in brandhout en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer u ons vandaag nog op telefoonnummer 0477 / 80 05 04 of via het contactformulier. Wij reageren zo spoedig mogelijk!